Home » Airconditioning

GS-Installatietechniek airconditioning, dit jaar zijn  we gestart met het plaatsen van Cairrier en Haier airco installatie's zodat we het klimaat in uw woning ook in de zomer kunnen optimaliseren.

 

Wist U dat er met de huidige generatie s airco's ook verwarmt kan worden.

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

 

 

U heeft al een Carrier en/of Haier  Airconditioner,

Standaard, Vanaf 1250 euro inkl. btw en plaatsen.

vraag naar actuele prijzen, deze zijn sterk afhankelijk van het koelvermogen, plaats, lengte leidingen en boorwerkzaamheden.

Carrier multi-split systemen R32 modellen 

 

Opmerking:
De R32 serie is nieuw in het Carrier high wall gamma en betreft de Standaard serie gebaseerd op het koudemiddel R32. De modellen van de R32 serie onderscheiden zich door de hun optimale prestaties, bescheiden energiegebruik, hoge betrouwbaarheid en bedieningsgemak. De R32 reeks is voorzien van slimme features waardoor efficiënt een constant comfort met een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd is. De toepassing van het koudemiddel R32 garandeert perfecte SEER- en SCOP-waarden en een hoge energie zuinigheid.

De modellen zijn voorzien van:
- infrarood bediening.
- Auto-swing.
- Turbo mode.
- Auto-restart functie na spanningsuitval.
- Zelfdiagnose en storingsmelding functie.

 

 

 

Haier, een “WERELD”merk.

 

De naam Haier is in 165 landen bekend om de betrouwbare, goede en redelijk geprijsde airconditioners voor zakelijk en huishoudelijk gebruik. De ontwikkeling en productie verloopt met respect voor natuur en milieu.
Vandaag de dag is Haier internationaal bekend. In de laatste statistieken staat Haier op de 5de plaats van leveranciers van witgoed met het grootste wereldwijde marktaandeel in koelkasten. Op de lijst van meest gerespecteerde bedrijven, zoals die in 2002 door de "Financial Times" werd uitgegeven, staat Haier op de 1ste plaats.

Vanaf dit jaar is GAF nv. de hoofdverdeler van Haier airconditioners voor België en Luxemburg.
Sinds 2004 verdeelt GAF nv. het merk en zorgt daarbij voor een betrouwbare service. Dankzij een fabriek in Spanje, en een trainings- en voorraadcentrum in Italië, heeft Haier airconditioning ondertussen meer Europese kenmerken gekregen. De vooruitstrevende R410A DC- invertertechniek is de basis voor de single-split, multisplit en 2-pijps VRF systemen.

Energielabel A+ (volgens de nieuwste Europese norm)
Haier airconditoners met een uitstekend werkende digitale inverter compressor, een digitaal omkeercircuit en een permanente magnetische V-vorm rotor, verhogen het rendement aanzienlijk.
Haier toestellen met een A+-label verbruiken 25% minder dan toestellen met een A-label.
Haier gaat altijd voor de meest geavanceerde technieken om de leefomgeving te verbeteren.
De high-wall met een fluisterstille werking! Als u de “soft” functie inschakelt zal de binnenunit op een zeer laag geluidniveau werken: 24 dB! U hoort de unit bijna niet waardoor deze ideaal is voor slaapkamers en woonkamers.

Haier is een bedrijf dat door haar verbondenheid en technologie haar klanten altijd tot tevredenheid wil stemmen.